Van Oorsprong

is opgericht door Jeroen Pijffers en Jeroen Daam. Wij hebben een voorliefde voor design en ambacht. Onze missie is mensen sfeervol laten leven in interieurs met bewust gekozen materialen. Van Oorsprong is alles wat vooraf bepaald is, om te vormen naar iets anders. Iedereen die kiest voor Van Oorsprong maakt duidelijk de keuze voor meubelen en accessoires van duurzame materialen of materialen met een tweede leven. Uniek, eigentijds en bijzonder, altijd met karakter, gevoel en een geschiedenis. De producten van Van Oorsprong kunnen op verzoek naar uw wensen worden gemaakt, maar er is ook een assortiment aan producten met beperkte oplage uit voorraad leverbaar.

Van Oorsprong maakt met hergebruikte materialen meubelen en accessoires waar u gedurende langere periode plezier aan zult beleven. Hierin is alles mogelijk. Wilt u een bestaand meubelstuk weer nieuw leven inblazen of ziet u liever van uw kast een tafel gemaakt worden, dan bent u bij Van Oorsprong aan het juiste adres. Heeft u zelf geen materiaal voor uw nieuwe meubel dan zorgen wij voor mooie materialen die passen bij uw wensen.

 

Naast het maatwerk dat wij bieden is er ook een door Van Oorsprong ontwikkelt divers assortiment aan accessoires en meubelen verkrijgbaar via onze eigen webshop. Natuurlijk zijn deze producten ook uniek en uitsluitend in beperkte oplage verkrijgbaar. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn altijd eerlijk en bewust gekozen voor het design.