Mijn naam is Mark v.d. Berg

In 1999 ben ik begonnen met Tai Chi Chuan en na al die jaren beleef ik nog steeds evenveel, zo niet meer, plezier in het beoefenen van Tai Chi en mag ik  hier inmiddels ook alweer een aantal jaren met groot genoegen les in geven.

Tai Chi Chuan is een Chinese vechtkunst, gebaseerd op de filosofie van het Taoïsme en wordt hier in het Westen vooral beoefend vanwege de goede invloed die het heeft op de gezondheid.
Hiermee zijn ook gelijk de drie peilers: ‘Martial Art’, filosofie en Chinese Geneeskunde, benoemd, die alle drie op hun eigen manier terugkomen in mijn lessen.
Hier wil ik dolgraag nog veel meer over vertellen, maar daar is hier te weinig ruimte voor. Ik wil u dan ook graag uitnodigen om kijkje te nemen op mijn website of langs te komen voor een proefles, zodat ik u meer informatie kan geven.

Op donderdag- en zondagavond staan er vanaf september reguliere lessen gepland. Ook zullen er komend seizoen enkele workshops ingepland worden. Kijk voor een overzicht van de lessen en workshops ook vooral even op mijn website om op de hoogte te blijven.

Zomercursus stok 1